Despre

Acest site a aparut pe fondul unei lipsei de informatii si de site-uri de profil referitoare la sanatatea specific masculina. Informatiile existente sunt uneori incomplete sau sunt inclinate excesiv spre o tenta sexuala exagerata.

Sanatate la masculin isi propune sa aduca informatii pe care orice barbat e bine sa le stie referitoare la sanatatea sa specifica, din surse internationale de incredere (din SUA si UK), in limba romana – cu mentionarea lor de fiecare data. In acest fel transmite informatiile oficiale facute publice de medici straini sau insitutii de profil la un moment dat si va ofera acces la site-uri in limba engleza pe care de altfel nu le-ati fi putut citi. Deasemenea va raspunde intrebarilor in urma unui research, va traduce articole la cerere si altele (gratuit si anonim).

Un alt plus este ca autorul este barbat, ceea ce il face sa inteleaga mai bine cum stau lucrurile. Valorile site-ului constau in transparenta, fidelitatea informatiilor, independenta editoriala (nu se asociaza cu niciun brand si nu incheie intelegeri de publicitate) si confidentialitatea cititorilor.

Pentru a explica mai bine unele aspecte este foarte probabil sa fie folosite imagini cu un continut sexual explicit in context medical. Acestea iau intotdeauna forma unor link-uri, in semn de curtoazie si respect fata de dumneavoastra.

Site-ul nu se adreseaza minorilor si atunci cand a fost conceput, minorii nu au fost considerati. Asadar, daca ai varsta sub 18 ani trebuie sa stii ca acest site nu este potrivit pentru tine. Exista site-uri de profil ce iti sunt adresate. Totusi poti discuta despre acele lucruri cu parintii tai sau cu medicul de familie. Este important ca informatiile pe care le primesti sa fie adaptate la varsta ta. Cred ca te respecti, iti multumesc pentru vizita si te invit sa pararesti acest site. Multumesc. (Site-ul este marcat ca avand continut sensibil si se vor considera modalitati de a avea un control mai bun asupra accesului cititorilor la continut.)

Trebuie sa stiti ca site-ul nu este unul medical in sensul ca autorul nu are o pregatire medicala – ci doar cunostinte de baza extinse, Sanatate la Masculin nu incurajeaza auto-diagnosticarea, auto-medicatia si nu intentioneaza sa transmita informatii eronate. In acest sens acesta este deschis la o comunicare sincera cu persoanele implicate. Toate articolele contin o nota pentru medici ce le ofera oportunitatea de a-si exprima punctul de vedere si ca urmare, articolul va fi updatat.

Medicul de familie sau/si medicul specialist sunt in cea mai mare masura sa va raspunda intrebarilor si sa va evalueze. In cazul in care observati o schimbare in starea dumneavoastra de sanatate, va incurajam sa faceti tot posibilul pentru a fi consultati de un medic (specialist).

Multa sanatate!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s