Afla DIRECT, intreaba

Puteti adresa intrebari, propune o tema sau cere o traducere de articol din limba engleza. Pentru raspunsul la intrebari se poate opta daca acesta devine public -se pastreaza confidentialitatea- sau privat, pe email. Traducerea va ramane privata si o veti primi pe email. Totul este voluntar, nu costa nimic, sub nicio forma.

Vreau sa intreb ceva

Mi-ar placea sa citesc un articol despre

M-ar ajuta o traducere a unui articol

Raspunsurile postate aici vor contine doar intrebarea si raspunsul. Daca detaliile pot da indicii despre dumneavoastra, aceastea vor fi inlocuite sau vor ramane nepublicate. Raspunsurile date pe email nu vor fi publicate sau mentionate nicaieri. Adresati doar solicitari referitoare la sanatatea specifica.

In functie de numarul solicitarilor / intrebarilor, veti primi un raspuns. Acesta nu reprezinta un raspuns medical. Toate raspunsurile vor contine si sursele din care am luat informatia. Important: Medicul de familie sau/si medicul specialist sunt in cea mai mare masura sa va raspunda intrebarilor si sa va evalueze. In cazul in care observati o schimbare in starea dumneavoastra de sanatate, va incurajez sa faceti tot posibilul pentru a fi consultati de un medic (specialist). Sanatate la Masculin nu incurajeaza auto-diagnosticarea, auto-medicatia si nu intentioneaza sa transmita informatii eronate.

Puteti adresa intrebari si pe email, la sanatatemasculina @ gmail .com (fara aceste spatii, bineinteles). Imi rezerv dreptul de a nu raspunde unor intrebari.

Multa sanatate!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s